• Κορυφαίος Εκπαιδευτικός Οργανισμός, Keller Williams, career, kw greece, kw north, καριέρα, real estate, μεσίτης
  • Κορυφαίος Εκπαιδευτικός Οργανισμός, Keller Williams, career, kw greece, kw north, καριέρα, real estate, μεσίτης
Το περιοδικό training ανέδειξε την KW σε Νο.1 στη λίστα κατάταξης εκπαιδευτικών οργανισμών Τraining Top 125

Ώστιν, Τέξας, 31 Ιανουαρίου 2017 – Η Keller Williams, η μεγαλύτερη πολυεθνική εταιρεία παροχής υπηρεσιών ακινήτων, βάσει του αριθμού των αντιπροσώπων της, αναγνωρίστηκε από το περιοδικό training, την κορυφαία έκδοση για τους επαγγελματίες της μάθησης και της ανάπτυξης, ως ο Νο.1 εκπαιδευτικός οργανισμός όλων των βιομηχανιών παγκοσμίως.

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, η Keller Williams τοποθετείται ανάμεσα στις 5 κορυφαίες του «training 125», το οποίο κατατάσσει την αριστεία των εταιρειών αξιολογώντας τα προγράμματα κατάρτισης και ανάπτυξης τους.

«Μας τιμά ιδιαιτέρως αυτή η αναγνώριση, καθώς σημαίνει πολλά για τους συνεργάτες μας», δήλωσε ο John Davis, πρόεδρος της KW. «Όλη η εκπαίδευσή μας επικεντρώνεται στο να βοηθήσουμε τους συμβούλους ακινήτων μας, να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους και να βοηθήσουν τους πελάτες τους».

«Η εκπαίδευση παγκοσμίου κλάσης είναι ο θεμέλιος λίθος παροχής των απαραίτητων πόρων και εργαλείων των συνεργατών μας, ώστε να χρηματοδοτήσουν τη ζωή τους και να δημιουργήσουν ευκαιρίες για τις οικογένειές τους», δήλωσε ο Ντέιβις.

Στις 30 Ιανουαρίου, η KW έλαβε την πρώτη θέση στο ετήσιο γκαλά του περιοδικού training στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια. Μετά από αυτή τη διάκριση, καθίσταται υποψήφια για την εισαγωγή της στο Top 10 Hall of Fame εκπαίδευσης και για το 2018.

«Οι νικητές του Τraining Top 125 του 2017 καθορίζουν τo ύψος του πήχη για την εκπαίδευση και την ανάπτυξη εργαζομένων», δήλωσε ο Lorri Freifeld, αρχισυντάκτης του περιοδικού Training. «Είναι πρωτοπόροι της μάθησης και εξασφαλίζουν ότι οι υπάλληλοί τους έχουν τις ικανότητες να πετύχουν σε αυτόν τον ανταγωνιστικό, συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο. Επιμένουν στην κατάρτιση των εργαζομένων τους, καθώς αυτή συνδέεται άμεσα με τους εταιρικούς στρατηγικούς στόχους, και έχουν τα αποτελέσματα για να το δείξουν».

Η κατάταξη Training Top 125 βασίζεται σε μια πληθώρα στατιστικών συγκριτικής ανάλυσης, όπως ο συνολικός προϋπολογισμός των προγραμμάτων κατάρτισης, το ποσοστό μισθοδοσίας, ο αριθμός ωρών κατάρτισης ανά πρόγραμμα εργαζομένων, οι στόχοι, οι τεχνικές αξιολόγησης, η έρευνα και μετρησιμότητα στο χώρο εργασίας, οι ώρες εκπαίδευσης ανά υπάλληλο ετησίως, και άλλες λεπτομέρειες των επίσημων εταιρικών προγραμμάτων εκπαίδευσης.

«Είμαστε μια εταιρεία ανοιχτής μάθησης», δήλωσε η  Διευθύνων Σύμβουλος Dianna Kokoszka (KW MAPS Coaching). «Οι ηγέτες της εταιρείας μας έχουν καλλιεργήσει μια κουλτούρα συνεργασίας, διότι γνωρίζουν πως όλοι κερδίζουν περισσότερο μ’ αυτό τον τρόπο.»

Η κατάταξη Training Top 125 καθορίζεται επίσης από την αξιολόγηση ενός αριθμού ποιοτικών και ποσοτικών παραγόντων, συμπεριλαμβανομένων των χρηματοοικονομικών επενδύσεων στην ανάπτυξη των εργαζομένων, του πεδίου εφαρμογής των αναπτυξιακών προγραμμάτων και του βαθμού στον οποίο αυτές οι αναπτυξιακές προσπάθειες συνδέονται με επιχειρηματικούς σκοπούς και στόχους.

«Αυτή είναι μια συναρπαστική στιγμή για την εκπαίδευση και την τεχνολογία», δήλωσε ο  Διευθύνων Σύμβουλος της KW, Chris Heller. «Μια δεκαετία από τώρα, ο τρόπος με τον οποίο οι καταναλωτές αναζητούν και αγοράζουν σπίτια θα είναι σχεδόν ακατανόητος σε σχέση με τη διαδικασία που ακολουθείται σήμερα».

«Η επιτυχία μας να διατηρήσουμε τους συνεργάτες μας στην πρώτη γραμμή της εξέλιξης αυτής, βοηθώντας τους να διαφοροποιηθούν στις τοπικές αγορές που δραστηριοποιούνται, και να παρέχουν μια εξαιρετική εμπειρία στον πελάτη, θα καθορίζεται από το πόσο καλά εκπαιδευμένοι είναι», δήλωσε ο Heller.

Σχετικά με το περιοδικό training


Το περιοδικό training, με πορεία 50 ετών, αποτελεί την κορυφαία έκδοση για τους επαγγελματίες στους τομείς της εκπαίδευσης, της ανάπτυξης και της διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού (HR).

Να σημειωθεί πως για κάθε μία από τις πέντε κορυφαίες εταιρείες του Τraining Top 125 συμπεριλήφθηκαν λεπτομερή προφίλ στο τεύχος Ιανουαρίου / Φεβρουαρίου 2017 του περιοδικού training.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Top 125, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: www.trainingmag.com.

Πηγή: Επίσημο Δελτίο Τύπου Keller Williams

No comments so far.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published. Website Field Is Optional