Ευκαιρία Καριέρας
Αρχικά, επιτρέψτε μας να σας επικροτήσουμε για την απόφαση σας να γίνετε ένας σύμβουλος διαχείρισης ακινήτων! Θα δείτε πως υπάρχουν πολλά οφέλη σε αυτό, συγκριτικά με το να δουλεύετε με ένα συμβατικό ωράριο εργασίας 9.00 - 17.00.

Ας ανατρέξουμε γρήγορα σε μερικά από τα βασικά οφέλη και δυνατότητες που θα έχετε μέσω της απόφασης σας να γίνετε ένας Σύμβουλος Διαχείρισης Ακινήτων…

  • – Δεν έχετε αφεντικό ή οποιονδήποτε άλλο να καθορίζει το μισθό σας. Μπορείτε να κερδίσετε όσα εσείς θέλετε… λίγα ή πολλά…
  • – Καθορίζετε εσείς το πρόγραμμα σας, ρυθμίζετε τις ώρες και τις ημέρες εργασίας σας, και αποφασίζετε πώς θέλετε να εργαστείτε.
  • – Γνωρίζετε συνεχώς νέους ανθρώπους.
  • – Μπορείτε να δείτε εκπληκτικά ακίνητα και να μάθετε τα πάντα για την ακίνητη περιουσία και τη διαχείρισή της.
  • – Είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης.
  • – Έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μια ομάδα και να επωφελείστε και από το έργο άλλων για να αναπτύξετε την επιχείρησή και να αυξήσετε το εισόδημά σας.
  • – Μπορείτε να δημιουργήσετε παθητικό εισόδημα που θα λαμβάνετε εσείς και η οικογένειά σας στο μέλλον (μόνο με την Keller Williams!).

Αυτά είναι μόνο κάποια από τα οφέλη που πηγάζουν από το να εξασκείτε το επάγγελμα του συμβούλου διαχείρισης ακινήτων. Η εταιρία με την οποία συνεργάζεστε μπορεί πραγματικά να έχει μεγάλο αντίκτυπο στο κατά πόσο θα ωφεληθείτε. Παρόλο που φυσικά σας προτείνουμε να συνεργαστείτε μαζί μας, το χρωστάτε στον εαυτό σας να επιλέξετε την Keller Williams! Ελάτε να δοκιμάσετε και θα διαπιστώσετε πως η Keller Williams αποτελεί ένα εξαιρετικό μέρος που θα σας κάνει να νιώσετε άνετα… σαν στο σπίτι σας!

Είτε είστε αρχάριος στον κλάδο της διαμεσολάβησης ακινήτων, είτε χρειάζεστε βοήθεια – στην αλίευση επαφών, το κλείσιμο, ή τη διαδικασία διαπραγμάτευσης – για να οδηγήσετε την καριέρα σας σε άλλο επίπεδο, τα εργαλεία και οι εκπαιδεύσεις μας, βασισμένες στο υλικό του Keller Williams University (KWU), μπορούν να σας δώσουν ακριβώς τη γνώση και εξειδίκευση που χρειάζεστε.

Αποστείλετε σήμερα το βιογραφικό σας στο [email protected], ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας, και ελάτε να γίνετε ένας από εμάς!